29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Ραπτόπουλο κλιμάκιο ιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης – 2ήμερο εξετάσεων από παιδιάτρους & οφθαλμιάτρους

Μια σημαντική δράση προγραμματίζεται την επόμενη εβδομάδα από την Πανευρυτανική Ένωση και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων και του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Κλιμάκιο γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης θα βρίσκεται το διήμερο Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Μαΐου 2022, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, στο Γυμνάσιο Ραπτοπούλου για ιατρικές εξετάσεις όλων των παιδιών της απομακρυσμένης περιοχής.

Συγκεκριμένα, θα εξεταστούν βρέφη και παιδιά ηλικίας μέχρι και 18 ετών. Το κλιμάκιο θα αποτελείται από παιδιάτρους και οφθαλμιάτρους, «ίσως δε και από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, κάτι για το οποίο θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

«Αυτονόητο είναι πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας για εποχικές ιώσεις», τονίζεται επίσης. Να αναφερθεί πως απαραίτητη κρίνεται η προσκόμιση και τα βιβλιαρίων υγείας των παιδιών.

Σημειώνεται ότι επικεφαλής και συντονιστής του εν λόγω ιατρικού κλιμακίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Παπαντζίμας, Παιδίατρος – Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι και παλαιότερα έγιναν παρόμοιες εξορμήσεις της Ομάδας Γιατρών Αλληλεγγύης στις Δημοτικές Ενότητες Απεραντίων και Ασπροποτάμου με τη συμμετοχή δεκάδων γιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, του ίδιου νοσοκομείου, και με τον ίδιο συντονιστή και κατά τις οποίες εξετάστηκαν εκατοντάδες μαθητών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ