19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στυγερό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο. Σκότωσαν 91χρονο για να τον ληστέψουν – Γείτονες και συγγενής οι δράστες

Μέσα σε λίγες ώρες, φαίνεται ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος που οδηγεί στην εξιχνίαση της ανατριχιαστικής εισβολής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα να ανακρίνουν τρεις υπόπτους.

Η 85χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου και βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της, δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε ξεψυχήσει, φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς. Μάλιστα, δυο από αυτούς φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος συγγενής των θυμάτων (!).

Ομολόγησε ένας από τους τρεις δράστες – Έθαψαν τα χρήματα σε χωράφι

Ήδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν.

Για τα περίπου 14.000 ευρώ που βρέθηκαν άθικτα στο σπίτι, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το –αδιευκρίνιστο, μέχρι στιγμής– ποσό που άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε και ότι παραδέχθηκε στυγνά πως πίστεψαν πως είχαν πεθάνει και οι δυο ηλικιωμένοι! Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, μόλις ολοκληρωθεί, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή και όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ: protothema

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ