Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αγράφων – Η σύνθεση των μελών και ο ρόλος της

Στη συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αγράφων προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη τακτική του συνεδρίαση

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αγράφων – Η σύνθεση των μελών και ο ρόλος της

Όπως προβλέπεται άλλωστε και από τη σχετική νομοθεσία, στους τουριστικούς δήμους συγκροτείται επιτροπή για την επεξεργασία και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου. Σε αυτές τις επιτροπές μετέχουν σύμβουλοι που προτείνονται από όλες τις παρατάξεις του Δ.Σ., υπάλληλοι των αρμοδίων διευθύνσεων του δήμου, καθώς και ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Στον Δήμο Αγράφων, λόγω του γεγονότος ότι η αντιπολίτευση δεν πρότεινε τέσσερα (4) μέλη – δημοτικούς συμβούλους, για τη συγκρότηση της επιτροπής (δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά) όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, αλλά δύο (2) μέλη, προτάθηκαν αντί αυτών, δύο (2) ιδιώτες με εμπειρία στα θέματα της επιτροπής και συγκεκριμένα ο κ. Χρήστος Τσάμπρας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Νομού Ευρυτανίας και ο κ. Αθανάσιος Μπαλτάς, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Νομού Ευρυτανίας.

Έτσι, η σύνθεση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αγράφων έχει ως εξής: Μπράζιας Παναγιώτης (Πρόεδρος) με αναπληρωματικό μέλος τον Γκορόγια Παναγιώτη, Αθανασίου Γεώργιος με αναπληρωματικό τον Ζαχαράκη Παναγιώτη, Νιάφας Κωνσταντίνος με αναπληρωματικό τον Μάκκα Ηλία, Ροπόδης Ανδρέας με αναπληρωματικό τον Ζαρκαδούλα Κωνσταντίνο, Διώτη Αργυρώ με αναπληρωματικό μέλος τον Μαρούλη Ιωάννη, Μαρούλη Μαρία με αναπληρωματικό τον Μπαμπαλή Θεόδωρο, Χρήστος Τσάμπρας με αναπληρωματικό μέλος τον Αθανάσιο Μπαλτά, Φλέγκα Σοφία (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας) με αναπληρωματικό μέλος τον Τσιάγκα Νικόλαο (Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας) και Τάτση Βασιλική (Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου με αναπληρωματικό τον Νταβαρίνο Θωμά (Πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων).

Τέλος, να αναφερθεί ότι η Επιτροπή έχει χαρακτήρα συμβουλευτικό και μόνο για την επεξεργασία και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο θεμάτων που θα σχετίζονται με την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή του δήμου και η διάρκεια της θητείας της ακολουθεί τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Επιτροπής.

Στη συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αγράφων προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη τακτική του συνεδρίαση

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα