23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συμφωνία Προοδευτική – Χαραλαμπίδη!

 

Οι “βυσσινί” βρήκαν τον διάδοχο του Γιάννη Μάγγου, καθώς τα βρήκαν σε όλα με τον 54χρονο προπονητή, ο οποίος είναι έτοιμος να σηκώσει… μανίκια για τη νέα του προπονητική πρόκληση.

Η Προοδευτική έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μάγγο και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του. Η διοίκηση της “Πρόο” έχει έρθει σε συμφωνία με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, προκειμένου να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο 54χρονος τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη (6/12) για την Αθήνα, την ημέρα που η Προοδευτική έχει ρεπό και την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους “βυσσινί”.

Ο Χαραλαμπίδης έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League 2 και καλείται να ανταπεξέλθει στις φιλοδοξίες που έχει η Προοδευτική για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, λόγω και των μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα. Την περασμένη σεζόν, ο 54χρονος προπονητής βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, που το ανέλαβε τον Απρίλιο του 2021.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ