19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συναυλία Χατζηγιάννη / Το πιο ζεστό χειροκρότημα για τους υγειονομικούς που μάχονται κατά του κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν την έναρξη της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Καρπενήσι, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συγκινησιακά όταν αναφορά έγινε στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» ενάντια στην πανδημία.

Το κοινό καλωσόρισε, στις 10 το βράδυ, ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, που ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε χαρούμενος που «μπορούμε και συναντιόμαστε ξανά και μπορούμε και γιορτάζουμε». Μίλησε για μια «ιδιαίτερη χρονιά», καθώς από τη μία τιμώνται τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία και από την άλλη γίνονται βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα (σ.σ. το καλοκαίρι του 2020 οι Γιορτές Δάσους είχαν ματαιωθεί).

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του -την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Εύη Κονιαβίτη και την αντιδήμαρχο, Σοφία Ζαλοκώστα, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των εφετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων (σύλλογοι, φορείς, εθελοντές κ.α.) και τόνισε ότι «…αυτούς τους 17 μήνες της πανδημίας, περάσαμε όλοι πολύ δύσκολα, προσπαθήσαμε, όμως, κανένας συνάνθρωπός μας να μην νιώσει μόνος». Αναφέρθηκε και στα παιδιά, τους “ήρωες αυτής της κατάστασης”, όπως υπογράμμισε, αλλά και στους εκπαιδευτικούς.

Το πιο θερμό χειροκρότημα επεφύλασσαν οι θεατές για τους υγειονομικούς, που όλο αυτό το διάστημα «πάλεψαν και στάθηκαν δίπλα και νίκησαν και συμπαραστάθηκαν στους συμπολίτες μας που νόσησαν», όπως τόνισε ο δήμαρχος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ