20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευρυτανίας / Διήμερη περιοδεία του βουλευτή Σταύρου Αραχωβίτη σε Καρπενήσι και Άγραφα – Το πρόγραμμα

Την Ευρυτανία θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου, o Βουλευτής, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν Υπεύθυνος Τομεάρχης και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., Σταύρος Αραχωβίτης.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του, συνοδευόμενος από μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευρυτανίας, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε  Καρπενήσι, Μεγάλο Χωριό, Γαύρο, Άγιο Νικόλαο, Μυρίκη, καθώς και στα χωριά Κερασοχώρι, Παλαιοκατούνα, Βαλαώρα.

Θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, εργαζόμενους και επαγγελματίες του πρωτογενή -κυρίως- τομέα, στους Δήμους Καρπενησίου  και Αγράφων. Θα επισκεφθεί κτηνοτροφικές, μελισσοκομικές, ιχθυοτροφικές μονάδες και συνεταιρισμούς.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου  θα συμμετάσχει και θα καλωσορίσει τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση υποδοχής νέων μελών που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ευρυτανίας στο εξοχικό κέντρο Κεφαλόβρυσου, από τις 12.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι.

Το ίδιο βράδυ, τις ώρες  από 20:00 έως 22:00 θα βρεθεί στη Βαλαώρα Αγράφων, όπου θα συζητήσει με κατοίκους και φορείς για την πρωτογενή παραγωγή, κυρίως την κτηνοτροφία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ