19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σχεδόν 12 ώρες συνεχόμενα έτρεχε στη Σίφνο η Φωτεινή Κολόκα, που πρώτευσε στο Atromitos Sifnos Ultra Trail 2022

Στο όμορφο νησί της Σίφνου διεξήχθη το Atromitos Sifnos Ultra Trail 2022, ένα πρωτότυπο δρομικό γεγονός που συστήθηκε για πρώτη φορά στους φίλους του trail running.  Στις 19:00μ.μ της Παρασκευής (8/7/2022) δόθηκε εκκίνηση για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος υπεραπόστασης και, μεταξύ άλλων, στην αφετηρία βρέθηκε η «δικιά μας» Φωτεινή Κολόκα.

Η διοργάνωση περιλάμβανε συνολικό μήκος διαδρομών περίπου 160km και θετική υψομετρική διαφορά 8000m. Οι αθλητές και αθλήτριες έπρεπε να ολοκληρώσουν με συγκεκριμένη σειρά τις καθορισμένες διαδρομές, με τη Μεγαλοχωρίτισσα Κολόκα να τερματίζει στις 4 από τις 9 διαδρομές, ως η μοναδική γυναίκα. Με περίσσευμα αντοχών και δυνάμεων, κάλυψε σχεδόν 60 χιλιόμετρα μέσα σε 11,5 ώρες.

«Παρθενική εμφάνιση ενός πρωτότυπου δρομικού event. Σκληρό και όμορφο εντυπωσίασε και έφερε στα όρια τους πολλούς αθλητές. Τελικά στους άντρες, Νίκος Πετρόπουλος και Χρήστος Τζάνος ολοκλήρωσαν 5 από τις 9 διαδρομές και στις γυναίκες η Φωτεινή Κολόκα της Salomon Hellas τις 4. Όλοι κουρασμένοι αλλά χαρούμενοι δώσαμε ραντεβού για το 2023», αναφέρει η διοργάνωση του Atromitos Sifnos Ultra Trail 2022.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ