29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύλληψη για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Αρχή τα παρακάτω παραστατικά για σύλληψη ναρκωτικών, απόπειρα κλοπής και σύλληψη ενός μέλους από εγκληματική ομάδα.

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή στη Χαλκίδα 

Συνελήφθη, χθες (01-04-2021) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, κινούμενος πεζός, προσέγγισε μία ημεδαπή και αφαίρεσε αιφνιδιαστικά την τσάντα που κρατούσε στα χέρια της, όμως κατά την προσπάθεια διαφυγής του ακινητοποιήθηκε αρχικά από διερχόμενους πολίτες και ακολούθως συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Η αφαιρεθείσα τσάντα αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα κλοπής από οικία στη Λαμία

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε απόπειρα κλοπής από οικία, η οποία διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 07-01-2021, ο ανωτέρω παραβίασε θύρα οικίας με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής ομάδας που «ανατίναζε» Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας

Συνελήφθη, χθες (01-04-2021) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας ακόμη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Β’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά σύλληψη μέλους της εγκληματικής ομάδας, η οποία «ανατίναζε» μηχανήματα Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας και  εξαρθρώθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας (σχετικά τα από          29-03 & 01-04-2021 Δελτία Τύπου). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά, στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (01-04-2021) το απόγευμα στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ