25 Σεπτεμβρίου 2021

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Ανακοινώθηκε το παρακάτω παραστατικό από την Αστυνομική Επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και την Β’ Ο.Π.Κ.Ε, την σύλληψη ενός ημεδαπού για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, του οποίου εντόπισαν εντός οικίας του ανωτέρω, εγκαταστάσεις υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης, καθώς και μία σιδερογροθιά.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, συνελήφθη χθες (23-06-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια – κατοχή), καθώς και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός αυτής και κατασχέθηκαν:

  • εγκαταστάσεις υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης,
  • (15) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (1,20) μέτρων,
  • ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους (80) γραμμαρίων, καθώς και
  • μία σιδερογροθιά.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ