24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύλληψη ημεδαπών και αλλοδαπών για μικροποσότητες ναρκωτικών και απόπειρες κλοπών

Στην άμεση σύλληψη προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές Φθιώτιδας και Χαλκίδας, ημεδαπών και αλλοδαπών για κλοπή από κατάστημα εμπορίας χρωμάτων, για μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης και επίσης για απόπειρας κλοπής από υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο.

Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί, για κλοπή από κατάστημα στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) ημεδαποί, χθες (20-04-2021) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας χρωμάτων και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του (3) δοχεία με χρώμα, όμως έγιναν αντιληπτοί και ακολούθως συνελήφθησαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ένας εκ των συλληφθέντων δεν είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.  Την προανάκριση διενήργησε Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (20-04-2021) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Συνελήφθησαν άμεσα (3) ημεδαποί, για απόπειρα κλοπής από υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο, σε ευρύτερη αγροτική περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, συνελήφθησαν χθες (20-04-2021) το απόγευμα σε ευρύτερη αγροτική περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, τρεις (3) ημεδαποί, για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο της περιοχής και αφού παραβίασαν λουκέτο, εισήλθαν στο εσωτερικό του.

Ακολούθως, από το εν λόγω φωτοβολταϊκό πάρκο, μετέφεραν (8) κουλούρες καλωδίων χαλκού, με σκοπό να τις τοποθετήσουν στο προαναφερόμενο όχημα και να τις αφαιρέσουν, όμως έγιναν αντιληπτοί πριν ολοκληρώσουν την πράξη τους και τελικά συνελήφθηκαν άμεσα από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Δομοκού.

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στην Χαλκίδα

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (20-04-2021) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (20-04-2021) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν αντίστοιχα μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ