19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύμπραξη 70 ατόμων στη σκηνή του συνεδριακού, στην αυριανή (17/12) μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου συνεργάζεται με τη Χορωδία της Μητρόπολης Καρπενησίου και παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Χριστός Γεννάται».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, σε συνεργασία με τη Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, διοργανώνει, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο, τη χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Χριστός Γεννάται».

«Υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας θα ακούσουμε κάλαντα από τη χορωδία, θα χορέψουμε χορούς και δρώμενα από περιοχές της Ελλάδος σε μια σύμπραξη επί σκηνής 70 και πλέον ατόμων», αναφέρουν οι διοργανωτές της παράστασης που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένης της υψηλής ποιότητας και καλαισθησίας που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τις προσπάθειες του Πολιτιστικού.

Συμμετέχουν, το Τμήμα Μουσικοκινητικής, το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι, τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών, τα τμήματα ενηλίκων παραδοσιακών χορών. Στην αφήγηση θα είναι ο π. Κωνσταντίνος Λιάπης. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Ευρυτανικά Νέα και το www.evrytanika.gr.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ