16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύρος: Εγκατέλειψε φλεγόμενο το αυτοκίνητο που έκλεψε – «Πάγωσαν» όταν είδαν τον τραυματισμένο οδηγό

Η Σύρος στο επίκεντρο για ένα σπάνιο τροχαίο με πρωταγωνιστή ένα τουρίστα. Αφού έκλεψε τα κλειδιά οχήματος από το μπαρ που τα έπινε, ξεκίνησε μια «τρελή» πορεία στους δρόμους του νησιού…

Και κλέφτης και… ατζαμής ένας Ιρλανδός, ο οποίος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια το τράκαρε. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (27-09-2021) όταν στο «μάτι» του τουρίστα, μπήκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μίας νεαρής γυναίκας στο Γαλησσά της Σύρου.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά μέσα από το μπαρ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα και έγινε καπνός. Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη στην περιοχή του Κινίου με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.

Ο νεαρός δε σταμάτησε εκεί τη δράση του, καθώς άφησε το όχημα να φλέγεται, με το φόβο να προκληθεί πυρκαγιά στη περιοχή. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα είδε το όχημα να φλέγεται ενας επαγγελματίας οδηγός ταξί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η οποία έφτασε άμεσα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί πυρκαγιά.

Ωστόσο, μέχρι να λυθεί το μυστήριο για το τι έγινε ο οδηγός, αφού δεν υπήρχε κανείς στο σημείο, δημιούργησε μια αναστάτωση στους περαστικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο νεαρός Ιρλανδός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα  τραυματισμένος και να επιστρέψει στο Γαλησσά τραυματισμένος με τα πόδια, όπου και συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας.

Το περιστατικό το διερευνά η αστυνομία ενώ το όχημα της νεαρής κοπέλας καταστράφηκε ολοσχερώς. Δείτε τις εικόνες από το σημείο του ατυχήματος…

To άρθρο Σύρος: Εγκατέλειψε φλεγόμενο το αυτοκίνητο που έκλεψε – «Πάγωσαν» όταν είδαν τον τραυματισμένο οδηγό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ