25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύσκεψη εργασίας Κλεομένη Λάππα, Διοικητή ΘΧΠ, με την Υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Την Παρασκευή 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου, με τον Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, τους Προέδρους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και τις Προέδρους του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών και του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Μιχαηλίδου, συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην κοινωνική πολιτική, αλλά και τα προβλήματα  των οποίων η λύση αποτελεί κύριο στόχο. Ευχαρίστησε τον Διοικητή και τους Προέδρους για την εντατική και αδιάκοπη δουλειά, χάρη στην οποία επετεύχθη η προστασία τη ζωής των περιθαλπόμενων μέσα στην πανδημία, ενώ επισήμανε ότι: «Συνεχίζουμε. Θωρακίζουμε και μεταρρυθμίζουμε. Όλες και όλοι μαζί».

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου, κ. Κλεομένης Λάππας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «…η προστασία και φροντίδα των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας αποτελεί για εμάς ύψιστο χρέος. Συνεχίζουμε ακούραστοι με σεβασμό και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ