19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύσκεψη στην Τρίπολη για τη μαρίνα του Ναυπλίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για το θέμα της προώθησης του μεγάλου έργου της μαρίνας Ναυπλίου, με θέμα τον καθορισμό του οικονομικού ανταλλάγματος που θα καταβάλλεται από τον ιδιώτη επενδυτή της ΣΔΙΤ.

“Καταλήξαμε ως προς τις απαιτήσεις μας από την εταιρεία, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο”, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι από την πλευρά της Περιφέρειας δεν υπάρχει η παραμικρή αντίρρηση για την συμμετοχή και την ωφέλεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όπως και του Δήμου Ναυπλιέων.

“Αυτό που επιδιώκουμε είναι να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες ώστε να αρχίσει η κατασκευή της μαρίνας – η μεγαλύτερη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής και θα βοηθήσει οικονομικά την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή”, σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Η Περιφέρεια έχει αναλάβει τη δημοπράτηση, τη σύναψη και την υλοποίηση της σύμβασης ΣΔΙΤ, ως αναθέτουσα αρχή και ως αντισυμβαλλόμενος.

Η διαδικασία του διαλόγου περιλαμβάνει την οριστικοποίηση των τεχνικών και χρηματοοικονομικών λεπτομερειών του έργου, όπως και το μίσθιο που θα εισπράττει το Λιμενικό Ταμείο.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ