29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σ. Κούτουλας για Μπελέρη: Πρόκειται για μια στημένη σύλληψη – Φοβόμασταν μια προβοκάτσια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της σύλληψης του ομογενή υποψηφίου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη. Ο Σπύρος Κούτουλας, μέλος του προεδρείου της Ομόνοιας και στενός συνεργάτης του Μπελέρη, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι η συγκεκριμένη σύλληψη δεν έχει σκοπό την καταδίκη του Φρέντι, αλλά αυτό που φαίνεται ότι ενδιαφέρει είναι να μην είναι παρών μέχρι τη λήξη των εκλογών.

Ήταν μια δύσκολη συγκυρία γιατί η κίνηση αυτή είχε σκοπό τον εκφοβισμό και την αποθάρρυνση του κόσμου. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι αυτές οι ενέργειες συσπείρωσαν περισσότερο τον Ελληνισμό, αλλά όχι μόνο τον Ελληνισμό της περιοχής. Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι αισιόδοξο” τόνισε.

Ο κ. Κούτουλα σημείωσε ότι η σύλληψη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. “Φοβόμασταν μια προβοκάτσια, συζητούσαμε μεταξύ μας ότι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να μην ανταποκριθούμε σε κάποια τέτοια προσπάθεια. Δεν ξέραμε ακριβώς τι θα γίνει. Αυτό που έγινε ήταν από τα χειρότερα” δήλωσε.

Σχετικά με το βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή της σύλληψης, ο κ. Κούτουλας τόνισε ότι αυτό το βίντεο είναι το μοναδικό σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν κατά τη σύλληψη. “Ουσιαστικά πρόκειται για μια στημένη σύλληψη. Υποτίθεται ότι συνελήφθη επ αυτοφώρω να δίνει χρήματα σε ψηφοφόρους του. Αυτό είναι για το οποίο τον κατηγορούν. Δεν είχαν υπολογίσει όμως ότι θα υπάρχει ένα βίντεο. Το βίντεο αυτό είναι από το κατάστημα ενός από τους ανθρώπους που είναι εκεί μπροστά και δείχνει ότι είναι με τον αδελφικό του φίλο εδώ και 30 χρόνια, που είναι με τους συλληφθέντες. Το άλλο άτομο είναι ο δικηγόρος του και το τρίτο άτομο είναι ο καταστηματάρχης ο οποίος είναι συγγενής του και η γυναίκα του είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Φρέντι. Είναι σαν να λέει δηλαδή η κυβέρνηση του Ράμα ότι ο Φρέντι πλήρωσε τον ξάδερφό του για να τον ψηφίσει” κατέληξε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ