23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τέλος Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για γυμναστήρια και παιδότοπους – Επίδομα για εξοπλισμό σε δικηγόρους

Γύρω στις 28 – 30 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για την επιδότηση σε γυμναστήρια και παιδότοπους, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως το η ενίσχυση θα είναι από 4.000 ευρώ (με έναν εργαζόμενο) έως 17.000 ευρώ (με 9 εργαζόμενους και πάνω).

Σχετικά με το επίδομα στην εστίαση, σημείωσε πως 4.800 επιχειρήσεις έχουν κάνει αιτήσεις στην πλατφόρμα ependyseis.gr, ενώ υπενθύμισε πως την Τετάρτη ξεκίνησε το πρόγραμμα για τη δανειοδότηση έως 50.000 ευρώ των επιχειρήσεων με έως και 200.000 ευρώ τζίρο.

Επίδομα στους δικηγόρους

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου θα υπάρξει επίδομα προς τους δικηγόρους, για να αγοράσουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα e-justice.

Σε ότι αφορά τις σχολές χορού είπε πως θα ανοίξουν το Σεπτέμβρη, και θα ανακοινωθεί κάποιο επίδομα για όσες δεν ανοίξουν.

Για τους γάμους, η πρόταση του υπουργείου ήταν να μην υπάρχει όριο στα άτομα. 

Ελληνικό

Για το Ελληνικό, ανέφερε πως η επένδυση προχωρά κανονικά και μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες θα γίνει η μεταβίβαση στην Lamda Development και η επίσημη έναρξη των εργασιών.

To άρθρο Τέλος Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για γυμναστήρια και παιδότοπους – Επίδομα για εξοπλισμό σε δικηγόρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ