29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τέλος σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διαχειρίστρια εταιρεία

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου ολοκλήρωσε τη λειτουργία του για τη φετινή (2021-2022) χειμερινή περίοδο, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του Χ/Κ στο Βελούχι. Το χιονοδρομικό λειτούργησε φέτος υπό νέα διεύθυνση, ενώ οι ποσότητες χιονιού που έπεσαν στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών χάρισαν πολύ καλές συνθήκες στους φίλους των χειμερινών αθλημάτων.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, με στόχο να μη χαθεί η χιονοδρομική σεζόν, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ανέλαβε, μέσω της Φθιωτικής Αναπτυξιακής, τις διαδικασίες εκμίσθωσης των εγκαταστάσεων Χ/Κ Καρπενησίου σε νέους μισθωτές, μετά και την οριστική αποχώρηση των Ευρυτάνων επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονταν το χιονοδρομικό τα τελευταία 15 χρόνια περίπου.

Εν τέλει, μετά από δύο άγονες διαγωνιστικές διαδικασίες και αφού προήλθε τροποποίηση σε ορισμένους όρους της σύμβασης, εταιρεία από τη Λαμία ανέλαβε τη λειτουργία του κέντρου. Η Velouchi4Mount έχει έδρα τη Λαμία. Οι νέοι ιδιοκτήτες (ομάδα 4 νεαρών επιχειρηματιών) ανέλαβαν τη λειτουργία του κέντρου για τα επόμενα 5 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης και μίσθωμα 30.000 ευρώ ετησίως.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

“Η Velouchi4mount αποχαιρετά την πρώτη της χειμερινό σεζόν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου. Μια σεζόν που ξεκίνησε με πολύ μεγάλη προσπάθεια για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Με τη βοήθεια και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κατάφερε να επαναλειτουργήσει και να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του κέντρου. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και αγάπη που δείξατε στο νέο αυτό ξεκίνημα. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην ερχόμενη χειμερινή σεζόν, όπου θα καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ