19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τέσσερις οι ναυτικοί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το ναυάγιο – Επέλαση της κακοκαιρίας και προβλήματα στο οδικό δίκτυο (ηχητικό)

Στην προσάραξη του φορτηγού πλοίου στο κόλπο Κισσάμου και συγκεκριμένα στη παραλία του Δραπανιά, που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος νωρίς σήμερα το πρωί, αναφέρθηκε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος εξήρε τον ηρωϊσμό της ναυαγοσωστικής ομάδας του Δημήτρη Βρουχάκη.

Τέσσερις είναι τελικά οι ναυτικοί που χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά τη διάσωσή τους από την τρικυμισμένη θάλασσα στον κόλπο της Κισσάμου. Τα άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος, φιλοξενούνται από τον Δήμο.

Οι ναυτικοί διακομίστηκαν στο Κ.Υ. Κισσάμου, το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά την αίσια έκβαση της διάσωσης των ναυτικών, το επόμενο μέλημα των αρχών είναι να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο αντιμετώπισης πιθανού περιστατικού ρύπανσης, υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάκης.

Στο μεταξύ, η κακοκαιρία έχει αποκλείσει τα περισσότερα χωριά και οικισμούς στα ορεινά του Δήμου, με τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας να δουλεύουν ακατάπαυστα.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μυλωνάκη

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλ. Επεξεργασία: Μ. Παπαδάκης

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ