24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Την Δευτέρα η κηδεία της 26χρονης Αναστασίας – Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΝΕΜΩΝΗ Καρπενησίου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

“Αποχαιρετούμε την Αναστασία Κουτσόπουλου την Δευτέρα 23/05/2022 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Πηγή Τρικάλων στις 13:00 το μεσημέρι. (Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της ίδιας περιοχής).

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον λογαριασμό GR8402604410000530200103107 Τράπεζα EUROBANK για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΝΕΜΩΝΗ Καρπενησίου.

“Θα σ’ αγαπώ για πάντα”

Ο αδερφός της ΙάσοναςΚουτσόπουλος, έγραψε για το θάνατο της: “Τι να πει κανείς για σένα, ήσουν ένα τρομερά τρυφερό πλάσμα με τεράστια ψυχή! Σήμερα έχασα τη μικρή μου αδερφή! Έφυγες χωρίς να μπορώ να είμαι κοντά σου στα δύσκολα, χωρίς να μπορώ να σε πάρω μια τελευταία τεράστια αγκαλιά, χωρίς να σου δώσω ένα τελευταίο φιλί όπως πάντα συνήθιζα και χωρίς να μπορώ να σου πω ότι σ´ αγαπώ! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα περήφανος που είχα μια αδερφή σαν και εσένα! Να είσαι καλά εκεί που θα είσαι και να είσαι ο φύλακας Άγγελος όλης της οικογένειας μας! Δε μπορώ να το πιστέψω ότι «έφυγες»! Θα σε αγαπάω για πάντα!”

*Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ