25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τη Δευτέρα (12/7), η Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα της 5ης ΥΠΕ, στην Κρέντη Αγράφων, παρουσία του διοικητή Φώτη Σερέτη

Από το χωριό Κρέντη Αγράφων ξεκινάνε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις 9:00 το πρωί, οι εμβολιασμοί από τις Κινητές Εμβολιαστικές Μονάδες της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, παρόντος του διοικητή της 5η ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη.

Οι εμβολιασμοί με τις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, στην ουσία εγκαινιάζονται από τα Άγραφα, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί ένα πρόγραμμα εμβολιασμών σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε απομακρυσμένες περιοχές.

Την ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι υγειονομικές αρχές και ο ίδιος ο κ. Φώτης Σερέτης να καλυφθούν εμβολιαστικά οι πληθυσμοί απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών, έχει καταγραφεί στις δηλώσεις του κ. Σερέτη ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι οι εμβολιασμοί με τις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, θα ξεκινήσουν από τα Άγραφα.

Κινητή μονάδα σε Κρέντη και Γρανίτσα

Η κινητή μονάδα και το προσωπικό λειτουργίας της βρίσκεται ήδη στο χωριό.

Οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί, που θα γίνουν σε άτομα των γύρω περιοχών, θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί. Στην συνέχεια, η Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα θα μετακινηθεί στην Γρανίτσα για να συνεχίσουν τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν με το εμβόλιο της Pfizer.

Στην πρώτη φάση των εμβολιασμών θα γίνουν 114 προγραμματισμένα εμβόλια. Ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλα εμβόλια επιτόπου  χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού.

Η Κινητή Μονάδα θα πραγματοποιήσει και την δεύτερη δόση, την 1η Αυγούστου 2021.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ