23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τη Σοφία Ζαχαράκη υποψήφια βουλευτή Ανατολικής Αττικής, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ των “ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ” πριν από 2,5 περίπου μήνες, πού ήθελαν, σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, την Ευρυτάνισσα Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, να πολιτεύεται, όχι στην Ευρυτανία όπως ήθελαν οι φήμες, αλλά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εκλογική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια”.

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της η κυρία Ζαχαράκη έκανε την εξής ανακοίνωση: 

“Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να είμαι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι την τιμή, αλλά νοιώθω και την ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Στέκομαι δίπλα τους, με αισιοδοξία για το αύριο, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Άλλωστε, οι αξίες που χαρακτηρίζουν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξή μας είναι αυτές που εμπνέουν και ενώνουν κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Σύγχρονη αντίληψη για την καθημερινή ζωή. Αλληλεγγύη για τους πιο αδύναμους. Ίσες ευκαιρίες στην προοπτική και την ευημερία, για όλες και όλους.

Η πολιτική μου πορεία στηρίχθηκε μέχρι σήμερα στο όραμα, το σχέδιο, τις πράξεις και το αποτέλεσμα. Στο πανεπιστήμιο με τη ΔΑΠ, στην ΟΝΝΕΔ  στη συνέχεια ως πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, ως αναπληρώτρια εκπρόσωπος και εκπρόσωπος του κόμματος στις νικηφόρες εκλογές του 2019.

Τόσο ως υφυπουργός παιδείας, όσο και σήμερα ως υφυπουργός τουρισμού. Συνεχίζω με την ίδια αποφασιστικότητα, για την Αττική γη και τους ανθρώπους της. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα. Στον τουρισμό, τις υποδομές, την πρωτογενή παραγωγή, την υγεία και την παιδεία. Αυτές είναι και οι δικές μου προτεραιότητες. Σε αυτές δεσμεύω όλες μου τις δυνάμεις”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ