17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Την 3η δόση εμβολίου έκανε σήμερα ο Βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος – “Με σεβασμό στον συνάνθρωπο”, το μήνυμά του

Όπως γράφουν τα Ευρυτανικά Νέα, οι εμβολιασμοί με τρίτη δόση ξεπέρασαν τους 500 στην Ευρυτανία και αφορούν, μέχρι στιγμής, άτομα άνω των 50 ετών, υγειονομικούς, ανοσοκατεσταλμένους κ.α.

Στη λίστα των εμβολιασθέντων με τρίτη δόση περιλαμβάνεται από σήμερα (4/11) το όνο,α και του Βουλευτή Ευρυτανίας, Κων/νου Κοντογεώργου. Ο 61χρονος πολιτικός επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, όπου του χορηγήθηκε το εμβόλιο της Pfizer.

«Τρίτη δόση του εμβολίου κατά του COVID 19! Με σεβασμό στον συνάνθρωπο, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να συνεχίσουμε την δραστηριότητα μας, χωρίς περιορισμούς! Υγεία και μακροημέρευση σε όλους!», έγραψε ο βουλευτής στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον εμβολιασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ανοίγει αύριο, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα ραντεβού για την τρίτη δόση εμβολίου, για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών που έχουν κλείσει έξι μήνες από την δεύτερη δόση και είχαν κάνει εμβόλιο της Moderna, της Pfizer ή της AstraZeneca. Όσοι εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό Johnson & Johnson, η δεύτερη δόση θα γίνεται δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, είτε με το ίδιο εμβόλιο, είτε με το εμβόλιο Pfizer.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ