25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τιμητικές βραβεύσεις στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Καρπενήσι

από την έντυπη έκδοση

Σε γνωστή ταβέρνα του Καρπενησίου αντάμωσαν (27/1) τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από αποχή δύο χρόνων.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ενώ το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισαν να τιμήσουν για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση, συναδέλφους τους που έχουν συνταξιοδοτηθεί. Βραβεύτηκαν οι τ. εκπαιδευτικοί: Ζάγκας Ελευθέριος, Λυκοκάπη Ελένη, Μπανιά Μαργαρίτα και Ντουφεκιάς Γεώργιος.

«Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης και όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας», αναφέρει ο σύλλογος. «Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του! Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου, για την άρτια οργάνωση, αλλά και για τη βράβευση βετεράνων εκπαιδευτικών, με μεγάλη προσφορά στον τόπο και την εκπαίδευση! Καλή και αποδοτική χρονιά σε όλους!», έγραψε με αφορμή την εκδήλωση ο βουλευτής.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ