20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τον Άρη σήμερα απέναντι από τον Δία θα μπορούσες να αισθανθείς μια πίεση. Ωστόσο η επιθυμία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές απόλαυσης είνα έντονη κι έτσι επιδιώκεις επαφή με τους άλλους.

Ο Άρης επίσης κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι μέχρι τις 14/9 μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Με τον Άρη να αντεπιτίθεται στον Δία μπορεί να υπάρξει αρκετή πίεση από το σπίτι και την οικογένεια. Θα νιώσεις επίσης έντονη την επιθυμία να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου.

Οι ευθύνες αυξάνονται. Είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές μεθόδους και οδηγίες για το χειρισμό προβλημάτων. Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύει και αναζωογονεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα η διανοητική ενέργεια είναι έντονη αλλά μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε νευρική ενέργεια εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Επίσης πρόσεξε εργασιακά επιχειρήματα που τελικά δεν αξίζουν τον χρόνο σου.

Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κι έτσι μπορείς να ασχοληθείς και να λύσεις τυχόν παλιά προβλήματα. Όσο απασχολημένη και να είσαι με τις προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να αμελείς τα συναισθηματικά σου.

Καρκίνος: Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που αφορά στην ιδιοκτησία ή ένα οικείο θέμα. Αν έχεις υπερβολικές δαπάνες ή δανεισμό ή είσαι υπερβολικά εξαρτημένη από τους άλλους για την ευτυχία σου, τότε είναι μια στιγμή για να δεις την ανάγκη να επαναφέρεις τα πράγματα σε μια ισορροπία.

Αργότερα σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για έναν κύκλο που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός που αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ