25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σε προκαλεί να ξεφύγεις από ένα μοτίβο κίνησης και σκέψης που σε εμποδίζει να αλλάξεις και να βελτιωθείς. Εάν λειτουργείς βέβαια χωρίς αυτογνωσία μπορεί να πάρεις άθελα σου επικίνδυνα ρίσκα.

Ένα αίσθημα αβεβαιότητας σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση. Μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια τάση να νοσταλγείς το παρελθόν.

Ταύρος: Οι μετακινήσεις σήμερα διεγείρουν την επιθυμία για κάτι διαφορετικό αλλά μπορεί να μην είναι σαφές το προς τα που πρέπει να κατευθυνθείς. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου καθώς οι άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι απέναντι σου.

Επίσης θα μπορούσε να αισθανθείς πιο ανήσυχη και επαναστατική, καθώς ο Ουρανός που διαπερνά αυτήν τη στιγμή το ζώδιο σου, συγκρούεται με τον Ήλιο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται υπευθυνότητα και ειλικρίνεια. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι: Ενώ η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη τη μέρα ενθαρρύνει έναν προβλέψιμο ρυθμό, το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Μπορεί να αισθανθείς διχασμένη ανάμεσα στο να διατηρήσεις τα σταθερά και γνώριμα ή να κάνεις μια αλλαγή.

Ένα μικρό μέρος του εαυτού σου μπορεί να απελευθερωθεί από περιοριστικά μοτίβα και μυστικά και να σε οδηγήσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Αναζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια από τον αγαπημένο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς και αναπολείς το παρελθόν.

Καρκίνος: Ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσφέρει στη μέρα σου απρόβλεπτη ενέργεια ή στοιχεία έκπληξης. Λειτουργείς περισσότερο συναισθηματικά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η υπομονή σου στα εργασιακά κάποιες στιγμές νιώθεις να εξαντλείται.

Πάθος και ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ενέργειες που θα μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις σε κάνει περισσότερο γοητευτική.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ