24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τομεάρχη Αθλητισμού τοποθέτησε στην Ευρυτανία η Νέα Δημοκρατία

Στον ορισμό Υπευθύνων Τομέα Αθλητισμού, στις κατά τόπους κομματικές οργανώσεις της ανά την επικράτεια, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. Σε τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Στέλιου Κονταδάκη, Τομεάρχης Αθλητισμού της Δ.Ε.Ε.Π.-ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας τοποθετήθηκε ο Κολλημένος Δημήτρης, φιλόλογος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου, με ενεργή συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Τη Δευτέρα (30/11) ο νέος τομεάρχης συμμετείχε σε ευρεία τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα «Αθλητική Μεταρρύθμιση – Ανοιχτές δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες για τις νέες διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας».

Η απόφαση ορισμού των νέων Υπευθύνων Τομέα Αθλητισμού, αναφέρει: «Έχοντας υπόψη: 1. Την παρ. 4 του άρθρου 12 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, 2. Την υπ’ αρ. πρωτ. 678/24.11.2020 επιστολή του Γραμματέα Οργανωτικού, 3. Τις εισηγήσεις των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π.-ΝΟ.Δ.Ε. για τον ορισμό Υπευθύνων Τομέα Αθλητισμού στις κομματικές Οργανώσεις ευθύνης τους, 4. Την εύρυθμη λειτουργία των κομματικών οργανώσεων, αποφασίζουμε τον ορισμό των κάτωθι Υπευθύνων Τομέα Αθλητισμού (…). Στη Δ.Ε.Ε.Π. Ευρυτανίας: Δημήτριος Κολλημένος».

Σημειώνεται ότι οι τομεάρχες της ΝΔ μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των Δ.Ε.Ε.Π.-ΝΟ.Δ.Ε. με δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ