19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τοπικό ποδόσφαιρο / Αίολος και Ποταμιά διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα, για τον θεσμό του Κυπέλλου

Μία αναμέτρηση, αντί για δύο που ορίζονταν από το πρόγραμμα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, θα γίνουν στο Καρπενήσι το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.

Στον α’ όμιλο, η Ακαδημία «Καρπενήσι 2002» παίρνει άνευ αγώνος (0-3) τον αγώνα με τη Φραγκίστα, καθώς οι γηπεδούχοι δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα.

Τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση του Αιόλου με την Ποταμιά, που θα διεξαχθεί στις 4μμ του Σαββάτου, 16 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, για τη 2η αγωνιστική στον β’ όμιλο των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο ενισχυμένος μεταγραφικά και φιλόδοξος Α.Σ. Αίολος, με προπονητή τον Δ. Τσιγαρίδα, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Μεγαλοχωρίτες, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο τοπικό ποδόσφαιρο. Το σύνολο του Γ. Φλωράκη θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του και να αποφύγει… παγίδες. Παρότι δεν καθορίζει πολλά, το παιχνίδι θα προσφέρει μια πρώτη, αναγνωριστική εικόνα των δύο ομάδων, σχεδόν έναν χρόνο από την τελευταία φορά που οι δύο αντίπαλοι ήρθαν αντιμέτωποι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, με 1ο βοηθό τον Κώστα Αναγνώστου (ΣΔΠ Φθιώτιδας) και 2ο βοηθό τον Παναγιώτη Κολοβό (ΣΔΠ Φθιώτιδας).

(Με στοιχεία από ΕΠΣ, evrytaniasport)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ