29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τοπικό ποδόσφαιρο / Την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα ανακοίνωσε ο ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ

Για τρίτη φορά θα καθίσει στον πάγκο του Αιόλου ο προπονητής Δημήτρης Τσιγαρίδας. Η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (11/8) επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού.

«Ο Σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ FC Καρπενησίου», διαβάζουμε, «έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και κάτοχο διπλώματος UEFA B».

«Ο κ. Τσιγαρίδας», αναφέρει η διοίκηση της ομάδας του Προφήτη Ηλία, «αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας, με σκοπό να την οδηγήσει στους στόχους της για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2021-22. Προπονητής με εμπειρία, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, έχει εργαστεί σε ομάδες της Αθήνας, όπως ο Αίαντας Ταύρου, ο Α.Ο.Ν.Α. Αργυρούπολης, καθώς επίσης και ως Ενωσιακός προπονητής της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας, αλλά και σε επίπεδο πρώτης ομάδας με αρκετές συνεργασίες με συλλόγους όπως Α.Ο.Ν.Α. Αργυρούπολης, ο ΑΟ Απεραντιακός, ο ΑΟ Μυρίκης, ο ΑΟ Ποταμιάς, ο ΑΠΟΚ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ και η ακαδημία ποδοσφαίρου 2002 Καρπενήσι».

«Είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα μας μετά την περίοδο 2000-2002 και 2018-2019. Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες, με υγεία για όλους για τη σεζόν 2021-22».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ