20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου αποκαλύπτει την διαφυγή του Ερντογάν στην Αμερική

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, με νέο του διάγγελμα στο Twitter ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν, μετά από την ήττα που θα υποστεί στις εκλογές του 2023, θα διαφύγει στην Αμερική με την οικογένεια του.

Ισχυρίστηκε ότι “τα πολλά εκατομμύρια που στέλνονται από τα δυο φοιτητικά ιδρύματα που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ στην Αμερική, τα παραλαβαίνει ένα άλλο ίδρυμα με επικεφαλής έναν Αμερικανό πολίτη“.

Και αναρωτιέται ο Κιλιτσταρογλου για το πού βρέθηκαν αυτά τα εκατομμύρια δολάρια σε αυτά τα φοιτητικά ιδρύματα και γιατί στέλνονται κατά 20 δισ. και 10 δισ. εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική.

Ρωτάει δε ευθέως τον Ερντογάν: Κύριε Ερντογάν πες μας ποιο μέλος της οικογένειάς σου διαχειρίζεται αυτά τα εκατομμύρια των τουρκικών ιδρυμάτων και ποιο μέλος της οικογένειάς σου παραλαμβάνει και διαχειρίζεται τα εκατομμύρια δολάρια που του στέλνουν από αυτά τα ιδρύματα; Κλείνοντας, ο Κιλιτσντάρογλου προσθέτει ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ