24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τους 200 άγγιξαν οι συμμετέχοντες στην 1η εντουροβόλτα που οργάνωσε με επιτυχία η ΛΕΜΟΚ, σε διαδρομή 110χλμ (ΦΩΤΟ)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ευρυτανία οι αναβάτες που συμμετείχαν στην 1η εντουροβόλτα που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσκλετιστών Καρπενησίου, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Οι αναβάτες μηχανών και οχημάτων ATV (γουρούνες) απόλαυσαν μια διαδρομή περίπου 110 χιλιομέτρων σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια του νομού που είχε ως στόχο να αναδείξει την περιοχή ως έναν τόπο ιδανικό για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με προτεραιότητα στην ασφάλεια των αναβατών, όπως είχαν δηλώσει στα Ευρυτανικά ΝΕΑ οι άνθρωποι της ΛΕΜΟΚ, που εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του εγχειρήματος, καθώς σχεδόν 200 άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας πήραν μέρος στο event και γνώρισαν πτυχές του τόπου μας.

Η εκκίνηση έγινε το πρωί της Κυριακής (22/5) από το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και οι συμμετέχοντες κινήθηκαν εν συνεχεία στον δασικό της Μυρίκης και τον Άγιο Νικόλαο, για να προσεγγίσουν κατόπιν το μνημείο στα Κοκκάλια και το χωριό Πουγκάκια Φθιώτιδας. Από εκεί κινήθηκαν με προορισμό το ξωκλήσι των Αγίων Αποστόλων, στους πρόποδες του ανατολικού Βελουχιού, για να επιστρέψουν, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου. Εκεί, το βράδυ του Σαββάτου (21/5) οργανώθηκε βραδιά με μουσική, bbq κ.α., ενώ ορισμένοι από τους αναβάτες επέλεξαν να διανυκτερεύσουν στο σημείο με σκηνές.

Το 1ο enduro day Καρπενησίου της ΛΕΜΟΚ φτάνει αισίως στο τέλος του! Αφού κρατήσαμε τις συμβουλές και γνώμες σας υπόψιν μας δεσμευόμαστε το επόμενο να είναι ακόμα καλύτερο! Ελπίζουμε να περάσατε όλοι άψογα και να τα ξανά πούμε σύντομα! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν με την καρδιά τους και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση του event! Ευχαριστούμε τον Δήμο Καρπενησίου για την στήριξη και την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου!“.

“Ευχαριστούμε το δασαρχείο Καρπενησίου για την συνεργασία! Ευχαριστούμε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν εκεί για παν ενδεχόμενο! Ευχαριστούμε και την αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας και την βοήθειά τους! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε με την παρουσία και την συμμετοχή σας την προσπάθεια μας! Μας δίνετε δύναμη να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα!”, ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η λέσχη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ