29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το “ευχαριστώ” του δημάρχου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου, για τη συμβολή του στις θερινές εκδηλώσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο κ. Νίκος Σουλιώτης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου. για τη συμβολή του στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Δήμαρχος Καρπενησίου, αναφέρονται τα εξής:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου για την πολύτιμη συνδρομή τους στις φετινές Επετειακές Εκδηλώσεις και τις “Γιορτές Δάσους” του Δήμου Καρπενησίου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου συμμετέχει ενεργά στις φετινές εκδηλώσεις, είτε σαν συνδιοργανωτής, είτε με την εθελοντική του ομάδα.

Η εθελοντική του ομάδα αλλά και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου στήριξαν τις καλοκαιρινές μας συναυλίες (Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ρίτας Αντωνοπούλου), για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στα “Μποτσάρεια” με σημαντική παρουσία και δράση, καθώς και στο αφιέρωμα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη στη Βράχα με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών. Η στήριξή τους συνεχίζεται με την παρουσία τους στην Καστανιά και το επετειακό αφιέρωμα στον Κύριλλο Καστανοφύλλη αλλά και στην προγραμματισμένη εκδήλωση στην Καλιακούδα, όπου θα τιμηθούν οι αγωνιστές της Μάχης της Καλιακούδας.

Ιδιαίτερη μνεία, πολλές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια για τη συνδρομή τους στην Επετειακή Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Το ’21 με τον Χρωστήρα και τη Γραφίδα – Στιγμές της ιστορίας μας στις τέχνες και στα γράμματα» που φιλοξενείται στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων μέχρι 31 Αυγούστου 2021, όπου έχουν αναλάβει εξ΄ολοκλήρου την καθημερινή απογευματινή ξενάγηση.

Η άριστη συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζεται και αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα, αποδεικνύοντας πώς όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ