9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το θέατρο ενώνει μικρούς και μεγάλους. Επιτυχές το 1ο Θεατρικό Αντάμωμα παιδικών & εφηβικών θεατρικών ομάδων

Στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου φιλοξενήθηκε η διήμερη θεατρική συνάντηση παιδικών και εφηβικών θεατρικών ομάδων από το Καρπενήσι και τη Θεσσαλονίκη

Το Εργαστήρι Πολιτισμού «Οδύσσεια» (πρώην Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Καρπενησίου), φιλοξένησε την εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Λυρικός Μικρός Πλανήτης», στο 1ο Θεατρικό Αντάμωμα παιδικών και εφηβικών θεατρικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το διάστημα 23 και 24 Μαρτίου 2024.

Παιδιά και έφηβοι, πρόσφεραν ένα ξεχωριστό θεατρικό διήμερο και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό που παρακολούθησε τις παραστάσεις, ενώ έστειλαν το μήνυμα ότι «…το θέατρο συμβάλλει στην πολιτιστική διαμόρφωση των παιδιών, διδάσκει, δημιουργεί προκλήσεις και ενώνει μικρούς και μεγάλους!», διαβάζουμε σχετικά.

«Ο νεοσύστατος Σύλλογος Εργαστήρι Πολιτισμού “Οδύσσεια” οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ιωάννη Ευθυμίου, στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό, στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκο Σουλιώτη και σε όλους όσοι έδωσαν το παρών στην πρώτη εκδήλωση της Οδύσσειας!», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ