27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Το Καρπενήσι, μέσα από τις υποδομές & τους ανθρώπους του, βοηθά στο όραμά μας”. Η συνέντευξη Τύπου για το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης (vid)

Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης 2022, που ξεκινά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου (18-20/11).

Την πεποίθηση ότι μια ακόμα κολυμβητική διοργάνωση στο Καρπενήσι θα στεφθεί από επιτυχία, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία που έχει δομηθεί ανάμεσα στην ΚΟΕ, την αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία, εξέφρασαν οι μετέχοντες στη συνέντευξη Τύπου για το “Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης 2022”, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) στο Καρπενήσι. Ο πανελλαδικοί αγώνες φιλοξενούνται το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, με 460 κολυμβητές-τριες να παίρνουν μέρος στην πρώτη σπουδαία διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου· συνολικά, μαζί με προπονητές, τεχνικά επιτελεία, γονείς, συνοδούς κ.α., οι αφίξεις στο Καρπενήσι θα ξεπεράσουν τις 700.

Στη συνέντευξη Τύπου, που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μοντάνα, μίλησαν, η Γ’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κα Αλεξία Μαρίνη και η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς και Εύβοιας, κα Ελευθερία Σαραντίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Άρης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος Δ. Καρπενησίου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, κ. Γιάννης Σβερώνης, και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ορεινής-Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Κατερίνα Καλαντζή.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση στο φιλόξενο και όμορφο Καρπενήσι. Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου για τη δυναμική συνεργασία στην ανάπτυξη του υγρού στίβου. Οι συμμετοχές στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης είναι εκατοντάδες και η επιτυχία βέβαιη», σημείωσε η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κα Μαρίνη, που εκπροσώπησε και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο, εκφράζοντας θερμότατες ευχαριστίες προς την ΠΕ Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου για την εξαιρετική συνεργασία.

Η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς και Εύβοιας, κα Ελευθερία Σαραντίδου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πρώτος σταθμός στο καλεντάρι της Κολύμβησης στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΚΟΕ είναι η Ευρυτανία, το Καρπενήσι, η Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια και τον Δήμο γιατί χωρίς την αγαστή συνεργασία μας δεν θα είμασταν εδώ φιλοδοξώντας για ένα μοναδικό αθλητικό και οργανωτικό αποτέλεσμα. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με γνώση και σωστό σχεδιασμό, επιτυγχάνει την ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου. Το Καρπενήσι μέσα από υποδομές αλλά και τους ανθρώπους του μας βοηθούν στο όραμά μας. Καλή επιτυχία στους αγώνες μας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός είπε: «Η καρδιά της Κολύμβησης, χτυπά στην καρδιά της Ελλάδας. Σας καλωσορίζω όλους, αθλητές, προπονητές, συνοδούς, και φυσικά τους ανθρώπους της ΚΟΕ. Η Ομοσπονδία στηρίζει την Ευρυτανία με μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε υπερήφανοι για τις αθλητικές και τουριστικές υποδομές μας και τους ανθρώπους μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Μέσα από το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης το Καρπενήσι ακούγεται σε όλη την Ελλάδα». Αναφέρθηκε, επίσης, στον «στρατηγικό στόχο» να καταστεί το Καρπενήσι η «αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας».

Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης, επεσήμανε: «Εκπροσωπώντας το Δήμο Καρπενησίου και το Δήμαρχό κ. Νίκο Σουλιώτη υποδεχόμαστε μια μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ΚΟΕ που επέλεξε το Καρπενήσι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν στην κολύμβηση. Σε δύσκολες περιόδους για την συντήρηση των αθλητικών υποδομών, το Καρπενήσι απαντά με την ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων και τη φιλοξενία εκατοντάδων αθλητών. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το κολυμβητήριο και να υποστηρίξει την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ορεινής Οικονομίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Καλαντζή, είπε: «Στο πανέμορφο Καρπενήσι και σε ένα υπέροχο κολυμβητήριο υποδεχόμαστε μια πολύ σημαντική διοργάνωση και ευχαριστούμε την ΚΟΕ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία σε όλους που θα κρατήσουν υψηλά το αθλητικό πνεύμα».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ