26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας. Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες, τα αποτελέσματα

Νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχθηκε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ευρυτανίας, μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε Σώμα. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο αστυνομικός Δημήτριος Μπαλτάς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με κύριο γνώρισμα τη μαζικότατη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν -διά ζώσης και ηλεκτρονικά- οι αρχαιρεσίες της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ευρυτανίας, από τις οποίες προέκυψε νέα, ανανεωμένη σύνθεση του Δ.Σ. και -για πρώτη φορά- εκπροσώπηση στην ΠΟΑΣΥ.

Οι εκλογές των αστυνομικών υπαλλήλων που υπηρετούν στην Ευρυτανία, έγιναν με βάση τα όσα προβλέπονται από το ισχύον Καταστατικό της Ένωσης και τον Συνδικαλιστικό και Εκλογικό Νόμο. «Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ένωσής μας η συμμετοχή ήταν μαζική με αποτέλεσμα να ψηφίσουν 86 από τα 89 συνολικά μέλη μας· αυτό είχε σαν συνέπεια για πρώτη φορά να έχουμε εκπροσώπηση στο δευτεροβάθμιο όργανό μας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με δύο (2) πλέον Αντιπροσώπους», αναφέρει η Ένωση.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με φυσική παρουσία αλλά και με ηλεκτρονική μορφή. Στο Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο αποτελείται από επτά (7) μέλη, εκλέχθηκαν κατά σειρά προτίμησης, οι: Παναγιώτης Κατσαρός, Δημήτριος Μπαλτάς, Άγγελος Ράπτης, Αντώνιος Ευθυμίου, Δημήτριος Φαναριώτης, Χρήστος Κατής και Κοσμάς Τσιαμάκης (εισήλθε ως τακτικό μέλος στο Συμβούλιο κατόπιν κλήρωσης λόγω ισοψηφίας με τον Αθανάσιο Χαβέλο).

Στα μέσα Φεβρουαρίου 2023 έγινε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτριος Μπαλτάς, με Αντιπρόεδρο των Παναγιώτη Κατσαρό και Γενικό Γραμματέα τον Αντώνιο Ευθυμίου. Χρέη Ταμία θα εκτελεί ο Άγγελος Ράπτης και Μέλη θα είναι οι: Χρήστος Κατής, Κοσμάς Τσιαμάκης και Δημήτριος Φαναριώτης.

Ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκλέχθηκαν οι, Παναγιώτης Κατσαρός και Κοσμάς Τσιαμάκης, ενώ Αντιπρόσωπος στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας εκλέχθηκε ο Σωτήριος Ζιάκας. Στην Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης εκλέχθηκαν οι: Παναγιώτης Καλαντζής, Στυλιανός Μεριγκούνης και Κωνσταντίνος Τσουκανάς.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και όλων των λοιπών ανωτέρω οργάνων, είναι τριετής.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ