30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το νέο Δ/Σ του Συλλόγου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων “Ο Άγιος Νικόλαος” – Ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος

Με ανανεωμένη σύνθεση και διετή θητεία συνεχίζει το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρικελλιωτών. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μπεσλεμές Χαράλαμπο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στην αγροτολέσχη του χωριού, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του οργάνου διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο), του Συλλόγου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων “Ο Άγιος Νικόλαος”. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει διετή θητεία, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου.

Η σύνθεση του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Μπεσλεμές Χαράλαμπος, με Αντιπρόεδρο τον Κατσιάρη Γεώργιο και Γεν. Γραμματέα τον Αγγελακόπουλο Σωτήριο, Ταμίας ορίστηκε ο Τσιμιτσέλης Δημήτριος και Έφορος ο Παπαδημητρίου Βασίλειος, ενώ Μέλη είναι οι Τσιμιτσέλης Νικόλαος και Πλούμπης Βασίλειος. Ως Αναπληρωματικά Μέλη τοποθετήθηκαν οι Ζιαμπάρας Κωνσταντίνος, Πολονύφη Κατερίνα και Περλεπέ Ξανθή.

Επιπλέον, η σύνθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (η οποία είχε οριστεί από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν τον Αύγουστο 2023) είναι η εξής: Ροζάκη Αθανασία, Κουτσιαύτης Νικόλαος, Τόλη Ευαγγελία. «Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. καλή και δημιουργική θητεία!», αναφέρει ο σύλλογος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ