20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Το ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία δεν θέλει να αλλάξει”. Αποσύρεται από τις εκλογές της ΕΠΣ ο Κων/νος Ζαχαράκης

Εξελίξεις λίγο πριν τις εκλογές στην τοπική ποδοσφαιρική ένωση.

Γενική Συνέλευση μετ΄ αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, 4ετους θητείας, πραγματοποιεί η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Ευρυτανίας την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου (6μμ) στα γραφεία της.

Στις αρχές Ιουλίου ’22, την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε εκφράσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από το Καρπενήσι, Κωνσταντίνος Ζαχαράκης. Με σημερινή επιστολή του, ωστόσο, γνωστοποιεί την απόσυρσή του από τη διαδικασία, εκφράζοντας πικρία για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του τόπου.

«Το ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία δεν θέλει να προοδεύσει, δεν θέλει να εξελιχθεί, δεν θέλει να αλλάξει. Έχω κάνει τις προτάσεις μου εδώ και τέσσερις μήνες και καθώς έχω μάθει να συνεργάζομαι καθαρά, με διαύγεια και ήθος, νιώθω ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου όπως είναι διαμορφωμένος αυτή την στιγμή, δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο, αθλητή και Ευρυτάνα», αναφέρει ο Κ. Ζαχαράκης στην επιστολή του.

Και καταλήγει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, αθλητές, συλλόγους και συντοπίτες, για την μέχρι τώρα υποστήριξή τους, καθώς μοιραστήκαμε ένα κοινό όραμα! Ήμουν και θα είμαι εδώ για τον τόπο μας και θα συνεχίσω την δράση μου, μέσα από την ΜΚΟ ΕΥΡΥΘΜΟΣ, πάντα με διαύγεια, ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο μας…».

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 2μμ ολοκληρώνεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων προέδρων και μελών για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η τοπική ΕΠΣ. 

Η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ