20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το προφίλ του Αχιλλέα Νταβέλη

 

Μετά από επτά χρόνια, η ΑΕΛ άλλαξε χέρια και πέρασε σε νέα εποχή υπό το βλέμμα του Λαρισαίου επιχειρηματία, ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα της πόλης του στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Αλέξη Κούγια και η Λάρισα περνάει πλέον σε μία νέα εποχή. Οι δύο άντρες παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη για τους τίτλους τέλους και… αρχής αντίστοιχα. Μάλιστα, η χθεσινή ημερομηνία (28/06), στην οποία έγινε η αλλαγή ιδιοκτησίας αποτελεί την αντίστοιχη ημέρα του 2015, όταν ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, είχε αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ο νέος ιδιοκτήτης των “βυσσινί” αποτελεί Λαρισαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλίας. Ο Νταβέλης είναι πρόεδρος του ομίλου Animus, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας (έχει έκταση περίπου 170 στρεμμάτων) από τον Μάιο του 2008. Διαθέτει καινοτόμα ανάπτυξη ειδικών δομών και υπηρεσιών για βαρέως πάσχοντες ασθενείς, προερχόμενοι από τις μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομειών. Παράλληλα ο ίδιος δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια με την παραγωγή μασκών κατά του κορονοϊού.

Με την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΑΕΛ, ο Νταβέλης έγινε ο πρώτος Λαρισαίος πρωτοκάθεδρος μετά από 19 χρόνια, επί εποχής Σωτηρούλη.

 

Το άρθρο Το προφίλ του Αχιλλέα Νταβέλη εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ