29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το πρώτο μουσείο για… selfie στην Ελλάδα άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Ένας πολύχρωμος χώρος, το πρώτο μουσείο για… selfie στην Ελλάδα άνοιξε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μας καλεί να φωτογραφηθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να βγάλουμε άπειρες φωτογραφίες που θα συζητηθούν.

Το πρωτότυπο αυτό μουσείο Selfie που αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του νεαρόκοσμου και όχι μόνο, βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην οδό Μητροπόλεως 66.

Προσφέρει 30 διαφορετικές θεματικές εγκαταστάσεις και μέσω της κάμερας του κινητού μας καλεί να γίνουμε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. «Σας προσκαλούμε με την παρέα ή την οικογένεια σας για να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία 60 λεπτών,  για στιγμές διασκέδασης, γέλιου και όμορφων αναμνήσεων. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας καλή διάθεση και αστείρευτη φαντασία!!!» αναφέρουν οι ιδιοκτήτριες που είχαν την έμπνευση της δημιουργίας του χώρου Μαρία Κουτούπα και Γιαζμίν Αλιζάντε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310250673 ή στείλτε email στο [email protected] η επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.selfie-museum.gr.

Το μουσείο λειτουργεί τις καθημερινές 14.00- 21.00 και τα Σαββατοκύριακα 12.00-22.00.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ