Ημερομηνία

Το Σάββατο (19/7) στη Λαμία, το ετήσιο μνημόσυνο του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου

Το Σάββατο (19/7) στη Λαμία, το ετήσιο μνημόσυνο του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου

«Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2025, στις 9:15′ το πρωί, τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο του Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστου Μουτσώκου, στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Παρακαλούνται συγγενείς και φίλοι να τιμήσουν τη μνήμη του.

Η οικογένεια του Χρήστου Μουτσώκου”.

Ο Χρήστος Μουτσώκος, 56 ετών, ήταν γνωστός για την ενεργητικότητα και τις επιτυχίες του στην υπηρεσία. Είχε υπηρετήσει με εξαιρετικές επιτυχίες στην Ευρυτανία για πολλά χρόνια, στην Ασφάλεια Καρπενησίου, επίσης διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας, όσο και ως Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Στην καριέρα του είχε αναλάβει επίσης τη διεύθυνση της Δ.Α. Ευρυτανίας προτού επιστρέψει στη Λαμία, υπηρετώντας στο υπαρχηγείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Μουτσώκος ανέλαβε τη θέση του διευθυντή στη Δ.Α. Φθιώτιδας, θέση που κατείχε έως τη στιγμή του θανάτου του. Η απροσδόκητη απώλειά του είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τους συναδέλφους του σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία αλλά και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα