29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το συμβολικό “ευχαριστώ” του δημάρχου Καρπενησίου στο προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, ανήμερα Πρωτομαγιάς, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Γιάννη Σβερώνη και Σοφία Ζαλοκώστα, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και το ΕΚΑΒ, ώστε να εκφράσουν «την ευγνωμοσύνη όλων των δημοτών για την ηρωική, καθημερινή μάχη που δίνει το ιατρικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και για τις υψηλές υπηρεσίες φροντίδας και νοσηλείας που προσφέρει σε όλους, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες της πανδημίας».

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου υποδέχτηκε τον Δήμαρχο και την ομάδα του ο Διοικητής, Δημήτρης Καρατσίκης. Οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής είχαν σύντομη συζήτηση με γιατρούς και νοσηλευτές για την πορεία της πανδημίας στην πόλη και την επιδημιολογική εικόνα των νοσηλευόμενων, ενώ αντάλλαξαν θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση με υγεία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Ο δήμαρχος προσέφερε συμβολικά, καλάθια με πασχαλινά εδέσματα για τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης.

Η δράση της δημοτικής αρχής ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, όπου έγινε συνάντηση με το προσωπικό, «…εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για τον καθημερινό τους αγώνα ενώ αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα!», σημειώνεται.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ