19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα παιδιά των Αγράφων, ήρθε τη νέα χρονιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές των Αγράφων Ευρυτανίας τώρα που επέστρεψαν στα θρανία τους για τα πρώτα μαθήματα του έτους.

Η Ιφιγένεια, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης, στις 24 Δεκεμβρίου είπαν διαδικτυακά τα κάλαντα Χριστουγέννων στον Πρωθυπουργό. Τότε, η μια από τις επιθυμίες των μικρών μαθητών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν «να μας φτιάξετε τον δρόμο γιατί… έχουμε χωματόδρομο».

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρμόδιων αρχών, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου ο τότε Υφυπουργός Εσωτερικών και νυν Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος, ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους καθώς επωμίστηκε τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την επιτάχυνση της υλοποίησης του έργου.

Λίγες μέρες μετά και με την αρχή του νέου έτους ο δάσκαλος του χωριού πληροφορήθηκε από τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, πως μόλις πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 9/1/2021, κατέφθασε στο χωριό για τους μικρούς μαθητές ένας διαδραστικός πίνακας τελευταίας τεχνολογίας και ένας προτζέκτορας που θα βοηθήσει στη διδασκαλία τους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ