20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Apple Car «αποκαλύφθηκε» με διθέσιο πιλοτήριο 360 μοιρών που περιστρέφεται

Ένας σχεδιαστής έχει δημιουργήσει μια πρωτότυπη μακέτα για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί το αυτοκίνητο της Apple με ένα περίεργο πιλοτήριο 360 μοιρών που μπορεί να περιστρέφεται!

Η Apple είναι γνωστή για το ότι αφιερώνει το χρόνο της για να τελειοποιεό τα έργα της, επομένως κάτι τέτοιο δεν είναι πέρα ​​από τη σφαίρα των δυνατοτήτων. Η ιδέα, που φαντάστηκε ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Devanga Borah, δείχνει έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να καταλήξει το πολυαναμενόμενο όχημα.

Φαίνονται δύο θέσεις στον περιστρεφόμενο λοβό, σαν ένα όχημα βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα καθίσματα είναι ανακλινόμενα για μέγιστη άνεση. Το στυλ ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία της Apple, με λευκές και μαύρες λεπτομέρειες, και φυσικά με το εμβληματικό λογότυπο.

Και καθώς είναι αυτόνομο, το όχημα κινείται μόνο του, εάν του ζητηθεί, κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς, προτού βρει θέση στάθμευσης και περιμένει να κληθεί από κάποιον άλλο.

Η κατασκευάστρια εταιρεία παραμένει σιωπηλή σχετικά με το αυτοκίνητό της και προς ώρας φέρεται ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε έως το 2028 το νωρίτερο για να πάρουμε μια πιο ουσιαστική γεύση.

Παλαιότερα πίστευαν ότι η Apple συνεργαζόταν με την Kia για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου. Αν και τα σχέδια δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη, οι πηγές λένε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας ήθελε να κατασκευάσει ένα προσωπικό όχημα για να ανταγωνιστεί άλλες εταιρείες.

Πηγή: thesun.co.uk

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ