29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Reworks Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο πιο δυνατό από ποτέ- Οι νέες προσθήκες στο lineup

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους SolomunBen Κlock, Adriatique, Innellea,Daria Kolosova,  Kas:st, Momery και Lebanon Hanover μεταξύ άλλων, το Reworks Festival συνθέτει μια μοναδικά εκλεπτυσμένη σκιαγράφηση της σύγχρονης μουσικής και των τεχνών και ανακοινώνει άλλες 10 νέες προσθήκες στο φετινό line up.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης μουσικής, το Reworks θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 14 ως τις 17 Σεπτεμβρίου 2022 παρουσιάζοντας ένα lineup το οποίο περιλαμβάνει ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αγαπημένα acts και παγκοσμίου φήμης headliners.

Οι νέες προσθήκες

Ο Dixon ο οποίος κατέκτησε την κορυφή της περιβόητης λίστας του Resident Advisor με τους Καλύτερους DJs της Χρονιάς κι έμεινε εκεί για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ο DJ και παραγωγός που σπάει τα στερεότυπα και ιδρυτής του label ‘Innervisions’ το οποίο έχει καθοδηγήσει τις μουσικές εξελίξεις όσο ελάχιστα.

O σπουδαίος Max Cooper που συνδυάζει ευφυέστατα την techno και electronica με εντυπωσιακά Live A/V shows θα είναι παρών στο Reworks για ένα συναρπαστικό live performance.

Ο Patrice Bäumel ο οποίος φιγουράρει ανάμεσα στις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της μελωδικής techno και όχι μόνο. Κάθε του dj set κι ένα μαγικό ταξίδι.

Ο Mano Le Tough είναι από τις κορυφαίους DJs παγκοσμίως και το αποδεικνύει σε κάθε του συμμετοχή στο Reworks.

Με κυκλοφορίες σε as Kompakt, Rekids, Drumcode και Deutsche Grammophon συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και clubs, η Anfisa Letyago πρωταγωνιστεί στην techno σκηνή του 2022.

Ο Roi Perez μέλος της περίφημης Ostgut Ton και resident του Berghain / Panorama Bar.

Με βάση το Βερολίνο και residencies στα περίφημα Berghain, Griessmuehle και ://about blank, η Tigerhead έρχεται για ένα εκρηκτικό dj set στο reworks.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μελωδικής techno για το 2022, ο Βρετανός Massano.

Η σύγχρονη ελληνική σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής εκπροσωπείται και φέτος στο reworks από ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες. 

Στις μέχρι τώρα συμμετοχές, έρχονται να προστεθούν οι Scot Dech και Unickue.

To μουσικό πρότζεκτ Alpha Sect με έμφαση στους breaking electro ήχους με punk επιρροές θα δονήσει το dancefloor στο φετινό reworks. Ο Ison, παρών από την πρώτη μέρα στο reworks, από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής και ιδρυτικό μέλος των NON. Ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι, οι Momery, έχουν δώσει ήδη το στίγμα τους και είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, έχοντας πλήθος νέων και φρέσκων παραγωγών που παίζονται ήδη από τα κορυφαία ονόματα της μελωδικής techno.

Η ArKI, μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες Ελληνίδες DJ με την βαθιά της γνώση και την αέναη αγάπη για την μουσική, γνωρίζει πολύ καλά πως να προσφέρει εντυπωσιακά DJ sets από την house έως την techno.

Η εγχώρια ελληνική techno σκηνή εκπροσωπείται επάξια από τις φιλόδοξες Pink.wav και Julie, πρωταγωνιστούν ήδη με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο τους στην local underground σκηνή.

Η εγχώρια ελληνική techno σκηνή εκπροσωπείται επάξια από τις φιλόδοξες Pink.wav και Julie, πρωταγωνιστούν ήδη με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο τους στην local underground σκηνή.

Το reworks φιλοδοξεί και φέτος να είναι σημείο συνάντησης των φίλων της σύγχρονης μουσικής και πυρήνας του σύγχρονου ψηφιακού μουσικού πολιτισμού στην Ελλάδα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα. Η προπώληση των REWORKS FULL PASS εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή, συνεχίζεται στο www.reworks.gr.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ