16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρέχοντας μπήκε στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Τρέχοντας μπήκε στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Επιχείρηση «αστραπή» έστησαν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν στο γραφείο του ανακριτή τον 38χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας, που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης (τότε) αθλήτριάς του.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28.01.2021), ο 38χρονος προπονητής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν βίασε την ανήλικη μαθήτρια ιστιοπλοΐας αλλά είχαν σχέση και ήθελε να την παντρευτεί!

Οι αστυνομικοί με μια επιχείρηση-αστραπή τον οδήγησαν τρέχοντας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Η σύλληψη του προπονητή μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης έγινε στη Σάμο όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της.

Μάλιστα ανέφερε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της  για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 11 της χρόνια.

Ο λόγος, ανήκει πλέον στις δικαστικές αρχές, οι οποίες θα αποφασίσουν τη ποινική μεταχείριση του 38χρονου.

To άρθρο Τρέχοντας μπήκε στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ