19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρία οχήματα παρέλαβε το Επαγγελματικό Λύκειο Καρπενησίου. Θα χρησιμοποιηθούν για τα εργαστήρια των μαθητών

από την έντυπη έκδοση

Παροπλισμένα οχήματα ιδιοκτησίας του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται πλέον στον χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου Καρπενησίου. Θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για την ειδικότητα Τεχνικών Οχημάτων.

Με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, που ανέλαβε την παραλαβή και μεταφορά των αυτοκινήτων, τα εργαστήρια μηχανολογίας του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καρπενησίου διαθέτουν εδώ και λίγες ημέρες τρία (3) οχήματα που θα συμβάλλουν στο εκπαιδευτικό έργο και στην πρακτική εξάσκηση των μαθητών.

“Βοηθάμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα, μεταφέροντας υλικό για τις ανάγκες των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Καρπενησίου”, έγραψε στο facebook o Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

“Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρπενησίου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στο να μεταφερθούν στο σχολείο μας 3 οχήματα για το εργαστήριο του τομέα Μηχανολογίας και της ειδικότητας Τεχνικών Οχημάτων”, σημειώνει η Δ/ντρια του σχολείου, Ροδοθέα Καρφή, και προσθέτει: “Ευχαριστούμε τους Άρη Τασιό, Κώστα Ντρίβα, Βαγγέλη Γαβριήλ. Ηλία Γιαννούλη. Ο καθένας με τον τρόπο του προσφέρατε στα παιδιά μας όχι μόνο καλύτερες εκπαιδευτικές συνθήκες, αλλά και το συναίσθημα ότι κάποιοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές τους και ενδιαφέρονται για αυτά”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ