Τραγωδία στο Αγρίνιο / Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος αγνοούμενος μετά την κακοκαιρία “Κασσάνδρα” 

Τραγωδία στο Αγρίνιο / Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος αγνοούμενος μετά την κακοκαιρία “Κασσάνδρα” 

Με τρόπο τραγικό ολοκληρώθηκε η αναζήτηση του 52χρονου που αγνοείτο από τις πρώτες ώρες της καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Οι ελπίδες για την εύρεση του άτυχου άνδρα ζωντανού έσβησαν όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, πέντε περίπου χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο e-maistros.gr, το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε παγιδευμένο σε δέντρο ελιάς, πιθανόν παρασυρμένο από τα ορμητικά νερά της καταιγίδας. Οι αρχές, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες διάσωσης, είχαν κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή για την ανεύρεσή του, όμως το μένος της φύσης αποδείχθηκε ανίκητο.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε».

Το καταστροφικό -και φονικό, όπως αποδείχθηκε- πέρασμα της κακοκαιρίας “Κασσάνδρα” από τα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και άφησε πίσω του πολλές ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα