26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τραγωδία στο Βασιλέσι Πρασιάς Αγράφων: Ηλικιωμένος απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του

Χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο φλεγόμενο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας άνδρας 87 ετών στον οικισμό Βασιλέσι Πρασιάς του Δήμου Αγράφων. Κάτοικοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική αλλά ήταν ήδη αργά.

Ένας ηλικιωμένος έχασε χθες το πρωί τη ζωή του όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η οικία του, στον οικισμό Παλαιό Βασιλέσι της Πρασιάς, στη βόρεια Ευρυτανία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης (23/11).

Στο σημείο έφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις άνδρες από το Π.Κ. Γρανίτσας, καθώς και ένα όχημα με δύο πυροσβέστες από την Π.Υ. Καρπενησίου, υπό τον συντονισμό του διοικητή Στ. Φυσέκη. Η αναζήτηση του ηλικιωμένου, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ενώ το σπίτι του καιγόταν, οδήγησε τους πυροσβέστες μπροστά στην εικόνα της απανθρακωμένης σορού του. Οι φλόγες είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει και η στέγη της παλιάς οικίας, η οποία υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού, που οδήγησε στον θάνατο του 87χρονου, θα πραγματοποιήσει το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής. Στο συμβάν συνέδραμε και το Α.Τ. Κερασοχωρίου καθώς και ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ