25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρεις κόκκινες κάρτες ο Moυρίνιο: “Με αποβάλλουν συνέχεια, αλλά δεν είμαι τρελός”

Ο προπονητής της Ρόμα Ζοζέ Μουρίνιο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του στη Serie A από την Κρεμoνέζε, που ήταν η τρίτη του κόκκινη κάρτα στη σεζόν.

Η Κρεμονέζε πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν με πέναλτι που ευστόχησε ο Daniel Ciofani, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 2-1. Ο Μουρίνιο, 60 ετών, αποβλήθηκε δύο λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά είπε ότι προκλήθηκε από τον τέταρτο διαιτητή.

“Είμαι συναισθηματικός αλλά όχι τρελός. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένας διαιτητής μου μίλησε με αδικαιολόγητο τρόπο”, είπε ο πρώην προπονητής της Τσέλσι.

“Το να έχω την αντίδραση που είχα είναι επειδή κάτι συνέβη. Πρέπει να ξέρω τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι από πειθαρχική άποψη.”

Ο Μουρίνιο έχει τιμωρηθεί με δύο αγώνες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ για το περιστατικό στο οποίο ισχυρίστηκε ότι ο τέταρτος διαιτητής έδωσε εντολή στον διαιτητή Μάρκο Πιτσινίνι να δείξει κόκκινη κάρτα χωρίς να δώσει πλήρη περιγραφή του τι συνέβη.

«Δυστυχώς, ο τέταρτος διαιτητής δεν έχει την ειλικρίνεια να πει τι μου είπε, πώς τα είπε και τον τρόπο που με αντιμετώπισε, κάτι που προφανώς πυροδότησε την αντίδρασή μου», είπε ο Μουρίνιο μετά την ήττα που άφησε τη Ρόμα πέμπτη στη Serie A.

«Θέλω να δω αν υπάρχει ηχογράφηση από αυτά που μου είπε.”

“Δεν θέλω να μπω στο γεγονός ότι είναι από το Τορίνο, ότι πρέπει να παίξουμε με τη Γιουβέντους και με θέλει εκτός “μάχης”. Δεν θέλω να μπω σε αυτό. Θέλω να μπω στο γεγονός ότι για το πρώτη φορά στην καριέρα μου, ένας διαιτητής, και σε αυτήν την περίπτωση ένας τέταρτος διαιτητής, μου μίλησε με απαράδεκτο τρόπο».
Είπε ότι πήγε στα καμαρίνια των διαιτητών μετά τον αγώνα, αλλά ότι ο τέταρτος διαιτητής “φαίνεται να έχει ξεχάσει [τι είπε]”.
“Ο Πικινίνι με είδε να μπαίνω στα αποδυτήρια και να λέω στον τέταρτο διαιτητή “Θέλω να είσαι ειλικρινής και να πεις τι έχει συμβεί”. Φαίνεται να έχει πρόβλημα με τη μνήμη του.”
Ωστόσο, η πειθαρχική ειδοποίηση από τη Serie A υποδηλώνει ότι η απαγόρευση του Μουρίνιο οφείλεται στη συμπεριφορά του στο γήπεδο, καθώς και για «προσβλητικές εκφράσεις και συμπεράσματα» που απευθύνονται στον τέταρτο διαιτητή στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα.
Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Αταλάντα και τον Νοέμβριο κόντρα στην Τορίνο, και οι δύο φορές για ξεσπάσματα για αποφάσεις εναντίον της ομάδας του.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ