18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρεις ομογενείς υποψήφιοι στις εκλογές για το νέο Συμβούλιο Κοινωνικής Ένταξης και Μετανάστευσης της Νυρεμβέργης

Η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης καλεί τους ομογενείς να στηρίξουν τους υποψήφιους της ελληνικής λίστας στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου Κοινωνικής Ένταξης και Μετανάστευσης στη Νυρεμβέργη που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022. 

«Ζούμε σε μια πόλη όπου 48% περίπου των κατοίκων της προέρχονται από μετανάστες. Είμαστε κατά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των διακρίσεων. Αμοιβαία κατανόηση, αλληλοσεβασμός, αλληλεγγύη, υπεύθυνη συμπεριφορά και εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ομαλή κοινωνική ένταξη» σημειώνει η Ελληνική Κοινότητα στο κάλεσμά της και συνεχίζει: «Η  πόλη της Νυρεμβέργης πρέπει να αγκαλιάζει χωρίς εξαίρεση όλους τους πολίτες της. Ζητάμε να υποστηρίξετε τους υποψήφιους της Ελληνικής Λίστας δίνοντας από τρεις ψήφους στον καθένα».

Πρόκειται για τους ελληνικής καταγωγής υποψήφιους Στέργιο Οικονόμου, Ιωάννη Παππά και Θεοχάρη Σακελλαρίου. 

Όπως υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΚΝ, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι συμπατριώτες που κατοικούν στη Νυρεμβέργη εδώ και 6 μήνες και έχουν λάβει την εκλογική κάρτα από τον δήμο, ενώ κάθε ψηφοφόρος έχει στη διάθεσή του δώδεκα ψήφους. 

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: Δορυφόρος Europa)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ