29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τριήμερο Αποκριάς στο Καρπενήσι με street party, συναυλία, κάψιμο Καρνάβαλου και σαρακοστιανό γλέντι – ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του 3ημέριου της Αποκριάς στην πόλη του Καρπενησίου

Κορυφώνεται το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων “ΟΡΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2023“, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Ντόπιοι και επισκέπτες θα απολαύσουν εκδηλώσεις σε ρυθμούς Αποκριάς, όπως street party στη Ζηνοπούλου, συναυλία με το συγκρότημα «Brandy Σουαρέ», το καθιερωμένο κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία και ένα μεγάλο σαρακοστιανό γλέντι με εκλεκτά εδέσματα, χορούς, τραγούδια και αναβίωση εθίμων. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα “Ευρυτανικά Νέα” και το www.evrytanika.gr.

Στο επίσημα πρόγραμμα αναφέρονται τα εξής:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώρα 8.00 μ.μ.

Street party στη Ζηνοπούλου

Το αποκριάτικο street party είναι εδώ και υπόσχεται βραδιές με ρυθμούς που θα σας ξεσηκώσουν. Η Ζηνοπούλου πεζοδρομείται και μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο πάρτι για όλες τις ηλικίες με μουσικές επιλογές από τον dj Νίκο Χαλκούση

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ώρα 6.00 μ.μ.

Κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και συναυλία με το συγκρότημα «Brandy Σουαρέ» 

Ο δήμαρχος της πόλης θα κάψει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης τον βασιλιά καρνάβαλο. Αυτές τις Απόκριες απολαύστε ένα μοναδικό πάρτι. Σε μια ανεπανάληπτη συναυλία που θα απογειώσει τη διασκέδασή μας. Ντυθείτε αποκριάτικα και ελάτε να διασκεδάσουμε με πολύ κέφι και χορό.

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, ώρα 12.00 μ.μ.

Κεντρική πλατεία Καρπενησίου (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στη στεγασμένη λαϊκή)

Κούλουμα με χορούς, τραγούδια, έθιμα και εδέσματα

Γιορτάζουμε όλοι μαζί τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας σε ένα παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί στην πλατεία και διασκεδάζουμε με παραδοσιακή ορχήστρα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων «Ο Μάρκος Μπότσαρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας Καρπενησίου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και αποκριάτικα δρώμενα.  Πιστοί στα έθιμα της ημέρας προσφέρουμε πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ